Zul Noordin: ‘Ronnie Liu is a kafir harbi’

“Kafir harbi by definition is ‘belligerent infidels’. They are non-believers of Islam who fight against the religion during wartime. They were seen as enemies of Islam and should be killed without a sense of guilt.” — Ronnie Liu shows his understanding of the term ‘kafir harbi’ in an earlier DAP press statement.

By Sharifuddin A. Latiff

In his blog posting yesterday, ‘independent’ MP Zulkifli Noordin put the blame squarely on DAP exco Ronnie Liu with regard to the  controversy. Zulkifli attacked Ronnie for instructing the Subang Jaya Municipal Council to withdraw its ban on establishments that serve alcohol from employing Muslims.

Zulkifli also criticized the Selangor state government for not respecting Hasan Ali (the Selangor PAS commissioner and state exco on Islamic affairs) with regard to the matter of the new prohibition contained in the MPSJ licensing guidelines.

Zulkifli blogged that he is not surprised that Ronnie Liu should be against the move by MPSJ to comply with syariah.

Zulkifli wrote:

Namanya pun kafir harbi.

(Translated: Even his name [Ronnie Liu] is kafir harbi).

Dia kafir harbi kerana secara terang-terang mempertikaikan hukum syara’.

(He is kafir harbi because he openly challenges syariah law).

Inilah juga orangnya yang menghalang MBSA daripada mengharamkan penjualan arak dikedai-kedai serbanika.

(The is the same person who prevented the Shah Alam Municipal Council from imposing a ban on the convenience stores from selling arak.)

“Dan inilah juga orangnya yang menjadikan Karpal Singh yang menentang Islam ‘over my dead body’ sebagai pengerusinya. Inilah orangnya daripada parti cauvinis, rasis lagi bia-DAP!

(And this is also the same person who made Karpal Singh who opposed Islam saying ‘over my dead body’ as its chairman. This is the same person from the chauvinist party, as well as racist bia-DAP!)

Pix above: Hasan Ali

Excerpts from Zulkifli’s Jan 16 posting:

Kafir harbi macam ini, kalau mengikut hukum syara’, hendaklah dibawa ke Mahkamah Syariah yang berbidang kuasa dan jika sabit kesalahan dan tidak mahu mengakui kesalahan dan menyesal, dan enggan tunduk kepada peruntukkan syariah hendaklah dihukum dengan hukuman yang berat, termasuk hukuman pancung sampai mati! Itu kalau di negara Islam yang melaksanakan undang-undang Islam sepenuhnya lah!!

(Kafir harbi like this guy, if we follow syariah, should be hauled to Syariah Court and if found guilty, and still he does not want to admit the error of his ways and repent, and if he refuses to bow to the syariah requirements, then he should be punished with the heaviest penalties, including death by beheading! That is if we’re an Islamic state that fully implements Islamic law.)


Haram: Amar makruf nahi mungkar

Zulkifli’s posting also said:

Ada pak jangoat yang membuat kenyataan bahawa “prosedur tindakan MPSJ mengharamkan umat Islam bekerja di kedai arak adalah salah dan tidak Islamik!!”. Kot ya pun nak jilat teloq Kitsiang janganlah sampai agama pun boleh di putar-pooSingh yop!!!!!

Hukumnya jelas. Budak Tadika PASTI yang masih beringus pun tahu. Umat Islam diharamkan bekerja menjual, membuat, menyediakan, membawa, menghidang arak! Hukumnya sama saperti peminum arak juga! Termasuk golongan yang dilaknat ALLAH.

Rezeki yang mereka perolehi adalah haram. Mereka memberi anak bini mereka makan rezeki yang jelas haram. Kalau itu pun nak putar-pooSingh lagi tak tahu lah teman nak kata apa lagi dah!

Padanlah para pak jangoat ni boleh menyokong dan tidur sebantal dengan para peliwat & homoseks!

Soal da’wah itu soal lain. Da’wah jalan juga, pencegahan jalan juga. Ianya mesti seiring. Sebab itu ALLAH sebut “ta’muruu nabil ma’ruf, wayan hau na ‘anil mungkar – serulah kepada ma’ruf (berda’wahlah), dan cegahlah kemungkaran (berhukumlah mengikut syara’), dan berimanlah (yakin dan percayalah dengan syariat & undang-undang ALLAH)”.

[Guan Eng should pay attention to Zulkifli — his kindred spirit — on proper context to Islamic sayings the next time our Caliph Umar Lim wants to quote ‘amar makruf nahi mungkar’.]
.

Azan: The MCA ‘kafir’ lawyer

On the volume-of-azan issue, Zulkifli rails against the politicking of Islam:

Teman sedih melihat keadaan umat Islam hari ini yang sikap dan perangai politiking yang melampau-lampau. … Tengok kontroversi azan di Masjid Ikhlasiah. Kesnya mudah, seorang kafir (yang mungkin jahil), dikatakan menuntut supaya azan diperlahankan. Pihak Masjid akur dan memperlahankan tetapi dalam keadaan protes. Tup tup ditaburkan cerita peguam kafir itu ahli MCA, maka dipersalahkan UMNO dan BN. Malah PM didesak beri penjelasan! Apalah punya kayu!

Kalau ya pun kebetulan yang mengadu itu ahli MCA (kalau betul pun), apa kena mengena dengan UMNO/BN, apatah lagi Perdana Menteri. Kalau ikut logik hujah itu, maka semua ahli PKR boleh disyaki kaki homoseks & peliwat, sebab kepalanya dikenakan pertuduhan meliwat stafnya sendiri? Adakah wajar fitnah saperti itu dibuat? Takkan kerana kepala parti mereka bapak pembohong, semua ahli PKR juga kaki pembohong? Takkan begitu mudah sifir politiknya.

Jangan pula kita menjadi saperti para agamawan Yahudi & Nasara, yang memootar-pooSinghkan agamanya sehingga akhirnya seluruh umatnya menjadi sesat lagi menyesatkan.

Zulkifli has come out all guns blazing against Ronnie Liu. Will Ronnie’s DAP bosses stand behind him or will Ronnie fall victim to the party Caliph’s holier-than-thou, we-want-Malay-votes at all costs, election strategy?

Zulkifli’s blog has notched closed to three million hits – he’s a major ‘alpha blogger’. Although he may be under the radar where the English online readership is concerned, nonetheless he’s an influential blogger with a wide Malay audience – his blog alone has 1,558 followers (!) and on top of that, he’s prolific on Twitter as well.

His belligerence and swagger makes him hugely popular with the fundamentalist grassroots. Zuklkifli the Bandar Baru Kulim MP is someone who takes the lead in shaping ultra opinions (therefore, akin to a blog version of Utusan).

It makes you wonder how DAP will respond to such an attack by Zulkifli. Even when he labels non-Muslims as ‘kafir harbi’ and uses bahasa kesat selang setiap satu perenggan, you can almost expect DAP to maintain its elegant silence. Or worse, apologize …

From what we’ve seen of Ng Wei Aik making his apology to ALL Indian Muslims in Malaysia, do you think DAP will have the guts to stand up to the ballsy Zul Noordin?

It’s quite likely that the party bosses will instruct the sidelined Ronnie to say sorry too. After all, it’s the Malay-Muslim votes that count above everything else with DAP.

Lastly, thanks to this Yang Berhormat — formerly PKR, once-upon-a-time PAS man — the Malay adage of Bahasa Jiwa Bangsa is brought to shame. We Malays are a society that treasures budi bahasa as our warisan bangsa. Where to put my face now?

_____________________________________________________________________________

See also: Ronnie Liu outflanked on alcohol-serving ban

Comments
16 Responses to “Zul Noordin: ‘Ronnie Liu is a kafir harbi’”
  1. Serious Shepherd says:

    Why not ‘Ronnie Liu seorang kafir yang mungkin jahil’? Why not face Ronnie Liu “bukan dengan pelempang atau parang, apatah lagi senapang” but find out what Ronnie Liu “tidak puashati” (copied from Zulkifli Noordin’s earlier posting).

    Apa kena mengena dengan Perdana Menteri? Didn’t the lawyer send the letter to the PM so that the PM will ask JAWI to slow down the azan? Or didn’t the MCA say something like “a vote for DAP is a vote for PAS”? Here you go. Not only a vote for MCA is a vote for UMNO, but also MCA’s action is UMNO’s action.

    By the way, Zulkifli Noordin’s blog is already tak laku with very little or no reply to whatever he is saying.

    ____________________________________________________________________________________

    Hartal MSM: Zul appears to have disabled readers’ comments in his blog since early August last year, hence the seeming silence or no reply to his postings. However, his live traffic feed (in the right sidebar) moves at a steady pace and quicker than Hartal’s (i.e. he has more readers than us). Also he’s on Facebook with 4,394 friends. As we’re not his ‘friend’, we cannot view his social media activity. It’s possible that Zul’s interaction with his following occurs on Facebook. Cheers, Shepherd.

  2. La says:

    If Ronnie Liu is a ‘kafir harbi’ , Zulkifli is a ‘munafiqun’, a hypocrite who had betrayed the trust of his electorate. In the eyes of God, a munafeequn is a worst creature than a kafir harbi.

  3. Maz says:

    Zul Noordin looks like a nutcracker-toy version of
    some crazed Jihadist Michael Jackson….

    (I am sure Zul could teach us a bit about “Peliwat
    dan Homoseks..”)…..

    I guess there isn’t enough Prozac or Ritalin
    in all of Malaysia to shup this Jihadi puppet up….

  4. Maz says:

    If Ronnie is a “Harbi” (probably not), Zul is most certainly a HARPY

  5. Pak LALAH says:

    Anak Mahathir ialah direktor syarikat arak San Miguel… apa lu mau cakap biadap?

  6. Kapt(B) says:

    YB Zul – katak is HISTORY

  7. Zulkifli Nordin Worst Nightmares. says:

    ZUL TWISTED MIND 1

    Dia cakap pasal Ronnie Liu. Nampak mcm dia nak defend PAS, but pada masa sama bantai PKR menteri besar selangor. and overall bantai Pakatan Rakyat (Pakatan Syaitan as he called it ) and defend UMNO.

    HMMMMM….. It is only pasal ARAK je. Rules and regulation Islam confirm jelas dan mesti tetap untuk org Islam. Sama ada Zulkifli or muslim yg lain. At least, PAS and Selangor state ada direction and guidance to clear up the rules and regulation and to practice it to MUSLIM.

    UMNO/BN – Ambik cukai arak, judi and so on kemudian gunakan semua pendapatan itu untuk APA?. Regulation ISLAM adalah jelas. Kalau syubahah = Haram.

    “””Rezeki yang mereka perolehi adalah haram. Mereka memberi anak bini mereka makan rezeki yang jelas haram. Kalau itu pun nak putar-pooSingh lagi tak tahu lah teman nak kata apa lagi dah!””” (Ni kata2 Zulkifli laaaa)

    ZUL TWISTED MIND 2
    Inilah juga orangnya yang menghalang MBSA daripada mengharamkan penjualan arak dikedai-kedai serbanika.

    YES. Maybe Ronnie Liu tidak diberi penjelasan yang nyata maka dengan sebab itu dia menghalang. Tetapi kerajaan Selangor ada inisiatif kepada arah kebaikan. Tetapi apa yang umno dan sudah buat? Kilang2 arak tu beb. Kat bebas cukai “Arak pun bebas”.

    (((Ada pak jangoat yang membuat kenyataan bahawa “prosedur tindakan MPSJ mengharamkan umat Islam bekerja di kedai arak adalah salah dan tidak Islamik!!”. Kot ya pun nak jilat teloq Kitsiang janganlah sampai agama pun boleh di putar-pooSingh yop!!!!!))

    First of all… Macamana laaa pak janggut sejemput si Zul nih boleh imagine/gambarkan in his TWISTED MIND about jilat teloq?? Hehehehe…. *** *** *** bro??
    As an indie MP, you should ask yourself and BN/UMNO ( Is it Islamik approved kilang ARAK?) Or.. you and BN/UMNO mungkin boleh wujud kan satu industri “HALAL”, satu kilang ARAK yang Islamik? Period.

    ZUL TWISTED MIND 3
    (((Kalau ya pun kebetulan yang mengadu itu ahli MCA (kalau betul pun), apa kena mengena dengan UMNO/BN, apatah lagi Perdana Menteri. Kalau ikut logik hujah itu, maka semua ahli PKR boleh disyaki kaki homoseks & peliwat, sebab kepalanya dikenakan pertuduhan meliwat stafnya sendiri? Adakah wajar fitnah saperti itu dibuat? Takkan kerana kepala parti mereka bapak pembohong, semua ahli PKR juga kaki pembohong? Takkan begitu mudah sifir politiknya.)))

    Hmmm…!! Belajar tinggi2… Otak sama saiz ngan kambing..! Of courselah ada kene-mengene…. MCA/UMNO = BN. Hak yang nih bukan fitnah. ZUL Nordin boleh nafikan ke MCA/UMNO tak ada kene mengene?
    Tapi kalau kata org lain pembohong or peliwat sebelum terbukti, hanya berdasarkan syak wasangka sahaja, Haaaaa…. yang tu fitnah..!!

    For all the readers….. MY COMMENT ABOVE IS SOLELY FOR ZUL NORDIN. NOTHING TO DO WITH MUSLIMS OR NON-MUSLIMS.

    Peace..>!!

  8. muslim says:

    Hujah Zul betul-betul bodoh. Saya cadangkan sebelum tidak membenarkan orang Islam bekerja dipremis jual arak tolong dapatkan kerja yang lebih baik untuk mereka. Cakap semua orang boleh kerana modalnya cuma mulut, lidah dan air liur.

    Seorang muslim yang waras perlu lihat aspek orang Islam bekerja di premis jual arak dari sudut yang lebih objektif.

    Selagi kita tidak boleh mendapatkan kerja bagi saudara Muslim ini selagi itu mereka tidak harus berhenti kerja di premis-premis jual arak. Jika dipaksa behenti juga kita perlu tanggung mereka dari segi kewangan kerana mereka semua manusia seperti orang lain – ada bini, ada anak, ada hutang bank dsb.

    Kenapa heboh sangat perkara ini di Selangor, Kenapa tidak di negeri-negeri yang diperintah BN? Bukankah ini hipokrit namanya?

    MAS sediakan arak untuk penumpang bukan Muslim, Hotel-hotel besar menjual arak kepada bukan Muslim. Ada Muslim yang memenegang saham arak. Ada juga anak kepada seorang pemimpin besar negara menjadi ‘boss’ kilang arak besar di Filipina.

    Saya cadangkan Zul turut memberi komen tentang hal ini.

    Bagi kami – juga Muslimin – sokong penuh dengan Ronnie Liu. Beliau ikhlas. Beliau tidak memaksa orang Muslim bekerja di premis-premis menjual arak dan tidak pula suruh mereka berhenti. Beliau sekadar melihat dari sudut ekonomi dan bukan mengeluarkan fatwa. Kami menghormati pandangan beliau.

  9. muslim says:

    What ‘kafir lawyer’ is this frog talking about? He is a well-respected ethnic Chinese, a Malaysian and a well-bred person. He represents the successful Chinese in the country, not the drug addicts, murderers, womanisers, rapists or hypocrites. He spoke what he felt right for him. He is a lawyer. He does not need the term ‘kafir’ added to his name. You can say anything about him but he is still a better person than many I have seen in society.

    My respect for the lawyer. I don’t respect hypocrites and parasites in a society.

  10. Zulkifli Nordin Worst Nightmares. says:

    Ye laaa …. Zul nih setakat cakap je pandai……. Kat blog dia pun tak bagi reader response….

  11. Maz says:

    Zul=Michael Jackson-Jihadi wannabe….blowhard puppet..Caliph of 0 (Zero)

    __________________________________________________________________________________________________

    Hartal MSM: Aww shucks Maz, ya just missing the Caliph of 1 (first) in his glorious Boston Celtic colours. For you, we’ll bring him back (the pin-up poster) … soonest.

    • Maz says:

      Kalau saya mesti memilihkan jadilah saya akan ‘mimpi’ gambar Tok Guru LGE…gambar ini MJ “I’m So Dangerous” Zul too much laaa…perut sakit lagi….

  12. astina says:

    This Nordin fella ..one look at his face ..and one can see how fake he is…
    He does not have the serene and pious looks that To’ Guru Nik Aziz has (just for reference)

    All his postings shows utter contempt to the proper religious teachings as its littered with insults against others ..Isnt that not a sinful act ?

    If he claims that he is the ultimate muslim and safe guarding all muslims interest, then his followers are in deep trouble…

    Its actually mind boggling that Anwar kept this devious person with him till recently ..

    Sdr Nordin..boleh blah la..muka kamu tak nampak alim …cam muka penyangak je !!

  13. Maz says:

    He does not have the “serene and pious” looks that To’ Guru Nik Aziz has (just for reference)
    =======================================================================
    Hey Astina, it’s OK lah Irony is HALAL in Islam after all !!

  14. Maz says:

    TENTANG pin-up posters…boleh tak hantar Teo in all her national costumes ?
    gambar ini pelik dan menarik…..

  15. Maz says:

    Pix above: Hasan Ali

    Hartal seems to have an obsession with local Malaysian variants of Mick Jagger lips…

    ______________________________________________________________________________________

    Hartal MSM: LOL. Comes with the generation.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: